ESEMÉNYEK

ISKOLAI BÁNTALMAZÁS - INTERAKTÍV WORKSHOP

02.21., 17:30-19:00, ONLINE

Szülők
Pedagógusok

Az iskolai bántalmazás nemcsak a gyerekek egy részét érinti, hanem az egész közösséget. Ahol a gyerekek nem kapnak elég segítséget ahhoz, hogy kinek, milyen módon jelezhetik, ha bajban vannak, ott nem fognak szólni, ha bántás éri őket. Ahol az iskolai bántalmazás eseteit nem kezelik jól, ott a szülők is indulatosabbak egymással és az iskolával is. Az iskolai bántalmazás ellen nagyon sokat lehet tenni, a megelőzésért, a felismerésért és a kezelésért is.

Kiknek szól: szülők, pedagógusok


IGÉNYBE VEHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK


PEDAGÓGUSOK SZUPERVÍZIÓJA CSOPORTOS WORKSHOP

Pedagógusok

Az elmúlt időszakban a pedagógusok helyzete reflektorfénybe került, a történések sok feszültséget és bizonytalanságot hoztak magukkal. Azt tapasztaljuk, hogy ez a helyzet (szakmai vagy szakmapolitikai állásponttól függetlenül) minden pedagógusnak fokozott stresszt és érzelmi megterhelést jelent. A Magyar Szupervizorok és Szupervizor-Coachok Társaságának diplomás szupervizor tagjai segítségképpen ingyenes szupervíziós támogatást ajánlanak pedagógusok számára munkahelyi lelki egészségvédelemük és a kiégés megelőzése, valamint hivatásgondozásuk céljából.

Iratkozz fel hírlevelünkre a további információkért!


PEDAGÓGUSOK SZUPERVÍZIÓJA
CSOPORTOS WORKSHOP

Pedagógusok

A workshopon a résztvevők megismerkedhetnek a szupervízió mikéntjével, a pedagógiai munka és a pedagógus életében való alkalmazhatóságával. Egy-egy aktuálisan felmerülő probléma vagy kérdés megoldása, a megoldási lehetőségek csapatban való kidolgozása szupervíziós munkamóddal társítva adhat élményt a szupervíziós szemléletre. A workshop forma egyik előnye, hogy a résztvevők ilyenkor csak és kizárólag az adott problémára fókuszálnak – nem kalandoznak el, nem léphet be más feladat.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre a további információkért!

SZERVEZZ te is!


TANÍTANI?! VITASZÍNHÁZ A KÖZOKTATÁSRÓL

Szülők
Pedagógusok


FINN MINTA TALÁLKOZÓ SAJÁT KÖZÖSSÉGEDNEK

Szülők
Pedagógusok

A vitaszínházban játszódó jelenetek és a vitára bocsátott állítások a közoktatás témáját járják körül. A szabadság a fejlődés nélkülözhetetlen közege? Hogy és mi alapján lehet a legjobban értékelni a diákokat az iskolában? Vajon az iskola az életre nevel? Kiken múlik leginkább a közoktatás minősége? És mi a helyzet a pályát elhagyó tanárokkal?

Ha szerveznél vitaszínházat, iratkozz fel a hírlevelünkre a részletekért!

Segítünk a szervezésben! Ha megvan a résztvevő csoport, jelentkezz! Lehet szó egy általános beszélgetésről a finn oktatásról, de folytathatjuk konkrét témák mentén is! Szakértőt és moderátort biztosítunk!

 

Ha jelentkeznél szervezőnek, iratkozz fel a hírlevelünkre a további részletekért!