Szeretnél idén valami olyan ajándékot adni szeretteidnek, aminek tényleg van értelme, ami tényleg reményt nyújthat szeretteidnek? Ajándékozz Tanítanék támogatást!

Hogyan működik?

Válaszd ki az alábbi opciók közül azt, amelyik szerinted legjobban illik ahhoz, akit meg szeretnél ajándékozni!

Majd ajánlj fel egy számodra megfelelő összeget az ajándékért cserébe!

A vásárlásod után e-mailben küldünk neked egy kinyomtatható, személyre szabott tanúsítványt, amit aztán odaadhatsz barátaidnak, rokonaidnak.

VÁLASZTHATÓ ajándékok

A Tanítanék egy esélyegyenlőségre alapuló oktatásért dolgozik. Együttműködünk a Polgár Alapítvánnyal, többször szerveztünk már gyűjtést a miskolci Dr. Ámbédkar Iskolának, és a Van Helyed! Alapítványnak. Idén Karácsonykor a Pest Megyei Roma Szervezet ünnepi akcióját támogattuk. Csatlakozz hozzánk!

Az oktatási rendszer megváltoztatásának első lépése, hogy megemeljék a pedagógusok fizetését a diplomás átlagbér szintjére. Ez alapja a pedagógusok megbecsülésének, a tanárhiány mérséklésének. Az érettségik bojkottálásának a belengetése megmutatja, hogy igenis lehet változást elérni. Ajándékozz, hogy tovább küzdhessünk érte!

A Tanítanék karolta fel a polgári engedetlenségi mozgalmat, miután a kormány ellehetetlenítette a sztrájkjogot. Hiszünk abban, hogy az érdekérvényesítés és a valódi sztrájk elengedhetetlen a küzdelemben! Támogasd a munkánkat!

Legújabb vállalásunk, hogy létrehozunk egy egész országos, szülőkből, diákokból és pedagógusokból hálózatot, hogy a közösség erejével, összefogva még hatékonyabban ki tudjunk állni magunkért. Építkezzünk együtt!

Az elmúlt időszak tiltakozásainak legfelemelőbb pillanatai voltak azok, amikor szülők, diákok együtt álltak ki a pedagógusok jogaiért. Ezért indítottuk a Szolidaritási Akció Pályázatunkat. Legyél része Te is a közösségnek!

GYERMEKEINK JÖVŐJE A TÉT!