Jótékonysági árverés a
Dr. Ámbédkar Iskola megsegítésére

Árverésre bocsátja a Tanítanék Mozgalom azt a 9 pólót, amelyet a mozgalom tagjai a parlament ülését megzavaró decemberi akciójukhoz viseltek. Az árverés bevételét a Tanítanék teljes egészében a Dr. Ámbédkar iskola fennmaradására fordítja. A miskolci iskola hátrányos helyzetű roma fiataloknak segít érettségihez jutni, azonban az energiaárak drasztikus emelkedésével veszélybe került a működésük.

Az oktatás rendszerszintű reformjáért küzdő Tanítanék Mozgalom ezért az árverés keretében érkező adományok teljes összegét az Ámbédkarnak ajánlja. A pólókra december 15-e és 18-a között lehet licitálni.

Az árverés szabályai:
A licitben mindenki részt vesz, aki az árverés ideje alatt (dec. 15. – dec. 19.) adománnyal támogatja az Ámbédkar iskolát. A 9 legmagasabb összegű adomány felajánlója számára fogjuk elpostázni a 9 pólót.

Az adományokat a Tanítanék Mozgalmat facilitáló Humán Platform Egyesület gyűjti és kezeli. Ha banki átutalással szeretnél beszállni a licitálásba, akkor azt itt teheted meg (a közleménybe kérjük írd meg a telefonszámodat és az email címedet, hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot veled, ha tiéd lesz a póló):
 
Humán Platform Egyesület
16200223-10020016
közlemény: Ámbédkar – licitáló telefonszáma, email címe